loves

Monday, May 17, 2010

.......meditate......


eventhough,,,,,i da mngantok tahap giler kerbau punye ni,,,still,,i wanna write sumtim,,,unless,,i xkn dapt tdo,,hahahaha,,,,xde, ape,,,,,makn dkat ngn date i nk pegi ni,,,,i mean,,i nk balik kdah balik,,,,i rase,,,i jadik makin gampang la plak,,,,,apesal eh??
i jadik cm blur skit,,,ilang arah tuju,,,i nebes nk hadapi sem baru kah???or i nebes sal lpas ni i da jadik senior pre law????i hv no idea bout dat,,,xpom sal i nebes nk hadapi membe2 yg prangai cm bullshit je ngn i?????tp nape nk nebes,,,,o ye,,,,ckp sal kwn,,,ade la certain2 bullshit ni syial cari pasal ngn i,,,,dituduhnye in ni "homebreaker".....hello,,,,lyk ke i nk pgg tittle tu???hot sgt ke i ni smpai leh dapt tittle tu,,,yg lg mnyebabkn epik ni lagi shial,,,org yg buat2 crite sal i tu,,,,my ex bestie,,,n die pom xde la hensem pom,,,gelap gulita lg ada,,,hahahahaahah,,,bulan gerhana,,hahaahaha,,bajet hensem la tu ,,if u guys knal die pom mesti you guys akn mumbling,,"ee,,,aku igt hot la sgt"...hahahaahaha,,,,sikit pon x,,kihh3,,,,pastu ade several "penggerak keamanan" dok mmujuk i utk baikbalik ngn dat guy yg menconteng taik kat muke i,,,,,,wey,,,taik busuk wey,,korg igt sng ke nk ilang bau,,hik3....
yg pntg,,i da nekad,,,,no more fren with him,,i dun care,,,jgn arap la i nk tegor2 ke hape ngn die lg dah,,,,xmoh aku,,,,,but ade kwn i tnye,,"ct,,if die was meant to be in ur grup dlm assgment,cmne?'' jwpn i mudah,,,"let it be,,"i'm professional,,,,works come first,,,,hhehehe,,,so as money,,hhhiiiiii,,,anyway,,,,ni bukan blackmail ke hape,,,,ni some kind of "AMARAN" yg i bukn cm dulu,,i bukn ct yg boleh u all kedek2 kan,,,,,sape yg nk kwn ngn i,,,kwn la,,,sape yg xnk,,i dun care,,,,,

2 comments:

  1. t-cat..mich u..siti nur haliza

    ReplyDelete
  2. hehehe,,,alolo,,,,miss u 2,,,damn much tau,,hik3

    ReplyDelete